NEVŞEHİR / MERKEZ - Mehmet Gülen Ortaokulu

Ara

İlimiz genelinde öğrencilerimize düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için başlatılan "Kitaplara Göz Değsin" projesi kapsamında her sınıf seviyesinde pazartesi çarşamba ve cuma günleri birinci dersin ilk 15 dakikası okuma etkinliği yapılacaktır. Okulumuzda bu etkinliğe dahil olarak proje kapsamında çalışmalar yapmıştır.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftssı Pano yarışması yapıldı 5/A sınıfı 1. olldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

2022 -2023 eğitim öğretim yılında okulumuzda okuyan ve Nevşehir Fen Lisesini kazanan öğrencilerimiz okulumuzu ziyarete geldiler.Bu yıl sınava girecek 8.sınıf öğrencilerimize tecrübelerini paylaştılar.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen peygamber efendimize yazılan mektup yarışmasında Lujıan Sami 1. olmuştur. Öğrencimiz ve katılan diğer bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin güne dinç, neşeli, zinde başlaması ve sağlıklı yaşam için  imkan dahilinde sınıflara geçmeden önce kısa bir süre de olsa kültürfizik hareketleri yapıyoruz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet Günden,  Mesut Cemaloğlu ve okul müdürümüz İbrahim Palancı yönetiminde yapılan Kayseri gezimiz çok eğlenceli ve bilgilendirici oldu. Bilim Merkezi, Hayvanat Bahçesi, Kayseri Lisesi ve diğer tarihi mekanları gezen öğrencilerimiz çok mutlu bir şekilde evlerine döndüler

Haz

Okulumuz Matematik öğretmeni Ergün ARIK Fen Bilimleri Öğretmeni Mehmet GÜNDEM koordinesinde 5. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması düzenlendi. Yapılan yarışma öğrenci öğretmen ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşti tüm katılımcılar için bilgi ve heyecan dolu olan yarışmayı 5C sınıfı öğrencilerimiz kazandı. Emeği geçen öğretmen, öğrenci, veli ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Zeynep Bedir yönetiminde İngilizce ağırlıklı sınıflarımızda okuyan 5B & 5C sınıflarımız İngilizce salon programını sundular. Çok coşkulu ve başarılı geçen program  için  öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.